Laatste nieuws

Wie is nu de baas?

23 november 2011
Geen reacties


(meer…)

Share

Comments

comments

14 reacties

 1. Mooie foto, Laten we eens uitrekenen wat dat kost:
  1. Van der Aat 450K, 2. Blind 500K, 3. Schrukenboom 500k, 4. Slop 350K 5. Van Gaal 1.5 miljoen schat ik, Bergkamp en Jonk samen 400K. Dat is een totale directie post van: 3.7 miljoen!

  Hoera De hele begroting van Excelsior gaat op aan Ajax directeuren.

 2. JOHAN!

 3. @De Barbaar
  Hoe kom jij erbij dat ze zoveel verdienen? Uit de jaarcijfers?

 4. Maakt niet uit tedje hij wil (de barbaar) alleen iets duidelijk maken!

 5. Als totaal zit hij er denk ik niet ver naast. Bruto (incl. pensioen en Bonus) kloppen Van der Aat en Slop.

  Van Gaal schat ik wel in op dat bedrag (echter de voorganger van Van Gaal kregen rond de 500k). Blind houdt zijn huidige salaris denk ik in de interim periode.

  Sturkenboom is interim aangesteld. EUR 2,5k per dag dan of zoiets is een redelijk tarief.

 6. 6 criminelen op een rij

 7. Er zaten eens zes gekken op een rijtje met een uit gestreken kop die dachten wij zijn lekker de baas. En daar kom Cruijff aan die laat jullie stelletje zielige figuren zien wie de baas is. Zijn naam is CRUIJFF en jullie moeten heel snel je rotzooi inpakken en weg wezen.

 8. @Bentuuk en Margammor
  Ja het verhaal was me wel duidelijk, we hebben inmiddels 5 dikbetaalde directeuren, terwijl in het huidige model er maar plek is voor 2, de Algemeen directeur en de Financieel directeur. De Boer, Jonk en Bergkamp delen immers samen het salaris dat normaal voor de TD is. Kortom, de mensen die onder Cruijff werken doen dit met hun hart en de Boogies, Aatjes en Sloppies doen dit voor de hoofdprijs en zijn ook nog eens met veel te veel.
  Mensen die nu nog tegen Cruijff zijn hebben 0,0 onderbouwing meer over om hun verhaal mee te beargumenteren!

 9. Wij willen CRUIJFF, JOHAN CRUIJFF, CRUIJFF, JOHAN CRUIJFF en helemaal niets anders gore beursnichten!!!!
  Wij willen CRUIJFF, JOHAN CRUIJFF, CRUIJFF, JOHAN CRUIJFF.
  We kunnen het ook anders duidelijk gaan maken. Eerst 12/12 effe afwachten.
  Wij willen CRUIJFF, JOHAN CRUIJFF, CRUIJFF, JOHAN CRUIJFF en niets anders de Cruijff, Johan Cruijff daar zijn we groot mee geworden.

 10. Zes kleine zielen ze zitten op een rij kijk ze zitten en allemaal lullen om de hete brij.Ten Have zegd wie is hier de baas nou dat ben jij toch zegd Blind al vind ik dat een beetje dwaas.Dat is goed zegd ten Have dan zal ik mij laten gelden vooruit zegd mevrouw Marjan maar wel zonder te schelden.Nou zegd Edgar een beetje liegen is ook niet zo slecht dat is goed zegd Paul dat doen we met een staal gezicht dan lijk het net echt.Nou moeten we Johan nog koud zetten dan hoeven we daar ook niet meer op te letten.Edgar zegd dat komt even goed uit dan ga ik eten met Louis wie weet hoe het verhaal dan luid. Toen zij Louis dat wil ik wel tussen al die leken en dan gelijk die zogenaamde messias even een mes tussen zijn ribben steken.En zo gaat de schande voort de hele voetbal wereld zegd bij Ajax zijn ze helemaal gestoord.Maar sinterklaas is in het land gekomen en daarvan heb ik leggen dromen. Sinterklaas wij als Ajax supporters moeten zo huilen mogen we die vier pakjes niet ruilen.Nou zegd sinterklaas het is voor jullie gemak ik sodemieter ze alle vier wel in de zak. Dank u wel sinterklaas.

  • Heel aardig, en maar 9 keer ‘zegd’ i.p.v. ‘zegt’. Lijkt me een record. Van harte gefeliciteerd!

 11. Prachtig gedicht Harry Nak!In dichtvorm samenvatten wat er afgelopen week gezegd en gedaan is…

  AJAX FOREVER

 12. HARRY NAK Mooi gedaan ouwe je heb nog heel wat in je mars.

 13. Beste Fa4Fan ach ja 1956 heb ik Nederlands gehad op de lagere school. Maar als de schrijffouten jou zo storen dan wil ik de volgende keer de corrigeer knop wel indrukken dan heb je misschien meer lees plezier. Succes in de toekomst hopelijk zonder schrijffouten.