”Wij hebben niet de vorm om ze kapot te spelen”

18 december 2011
Geen reacties


(meer…)

9 reacties

 1. Is niet erg, en realistisch geconcludeerd door De Boer, als je zonder de echte vorm zulke wedstrijden wint, mag je tevreden zijn, vooral vanwege de blessures en de voortdurende onrust. Ik vind het knap dat De Boer niet alleen rustig blijft maar ook trouw is aan de AJAX filosofie. Ook houdt hij zijn rug recht door Daley Blind opzichtig te passeren.

 2. Helemaal mee eens! Emile65.

  Ajax mist op dit moment.
  Siem de jong,Sightorson,boilesen,alderweireld, en Boerrighter.
  Dat zijn hele belangrijke spelers!!
  Heelveel respect voor Frank de Boer dat die idd de ajax filosofie vast houd.
  En jongens als koppers,van Rhijn, Ligeon, en klaassen laat die debuteren.
  Eerder heeft de Boer al ebecilio,lukoki,ozbiliz, en boilesen laten debuteren.

  Er word weer 100 procent gebruikt gemaakt van de jeugd!!! en zo hoort het bij ajax!
  Frankie! ga zo door !!
  Ebecilio en blind vielen zwaar tegen en die spelen dan ook gewoon niet! Ik kan met een rustig hart slapen met het idee dat frank de boer trainer is. Geen rare aankopen meer! geen 4-4-2 systeem! ajax filosofie !!

  • @rss-dion,
   Zelf heeft de selectie van Ajax ook niet echt een dreiging om gewisseld te worden als ze slecht spelen omdat er niemand is om ze te passeren en in de basis te komen.

 3. De boer je bent een held! Bondscoach of coach Barcelona? 10 jaar coach van ajax! Zie einde studioajax!

 4. nou een beetje kritisch blijven mag wel hoor !!! zo geweldig is het allemaal niet

 5. Lijkt wel of we een topteam zijn. We moeten wel realistisch blijven en inzien dat we gewoon een aantal middelmatige spelers hebben waar je echte wedstrijden niet mee kunt winnen. We lopen wel weer in maar na de winterpauze moeten we naar AZ. Met het huidige spel verlies je daar gewoon. Als ik zie hoe simpel Pisvee Heerenveen even aan de kant zet dat zie ik ons eigen cluppie helaas niet doen.

 6. De vorm komt wel weer na de winterstop , als de lappenmand weer een beetje leeg is gelopen , laten we blij zijn dat de concurrentie ook niet al te ver is uitgelopen , hierdoor doen we gewoon nog mee voor de titel.

 7. Als we weer eens een nieuwe linksback krijgen of boilesen weer hersteld is dan denk ik dat het al veel scheelt, immers veel tegengoals over de linkerflank.

 8. Applausje voor Frank! Het voelt goed dat wat Frank zegt, ik in de wedstrijd zie en ik denk dat er meer mensen zijn.

  ”Als wij ons eigen spel spelen, dan zijn we zeker favoriet in de Arena tegen AZ.” Met andere woorden: Gewoon voetballen…